صادرات تنها راه نجات گلابتون اصفهان است

محمد رضا فولاد گر هنرمند گلابتون ساز اصفهاني در گفتگو با ميراث آريا((chtn، با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر افراد بسيار کمي در سراسر کشور به گلابتون سازي مشغولند و آينده اين صنعت کاملا نامشخص است.
وي با بيان اينکه امروزه اين هنر در ميان افراد جايگاه چنداني ندارد، افزود: توليد گلابتون بسيار هزينه بر است و افراد قادر به خريد محصولات زر بافت نيستند.
اين صنعتگر گلابتون ساز با اشاره به اينکه تاريخچه اين صنعت به دوران هخامنشيان باز مي‌گردد، ادامه داد: با ورود نوارهايي از جنس پلاستيک و فلزهايي از قبيل کروم و نيکل که مشابه گلابتون هستند، رفته رفته اين صنعت جايگاه خود را از دست داده است.
وي شناسايي مسيري براي صادر کردن اين هنر سنتي به خارج از کشور را بهترين راهکار رونق يافتن دوباره اين صنعت دانست و اضافه کرد: ساکنان کشورهاي شيخ نشين مانند عمان و امارات به اين هنر سنتي علاقه‌مندند و از نظر مال مشکلي در خريد اين محصولات ندارند.
وي افزود: با فراهم شدن امکان صادرات براي گلابتون، اين هنر مشکلي در بازار فروش نخواهد داشت.
اين گلابتون ساز اصفهاني با تأکيد بر لزوم کاربردي ساختن اين صنعت در زندگي افراد، تصريح کرد: اگر از گلابتون در لباس‌هايي مانند مانتو و شال استفاده شود، اين صنعت رونق گذشته خود را باز مي‌يابد.
وي بر لزوم شناخت سليقه بازار جهاني تأکيد کرد و يادآور شد: براي حضور هر چه بيشتر اين صنعت بايد با طرح‌هاي مورد پسند کشور هاي عربي و اروپايي آشنا شويم.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1388081638